Ludvikabilder bedömda

Den 26:e februari åkte jag och Björn, Thyra och Bengt upp till Ludvika fotoklubb, för att redovisa den bildbedömning klubben gjort för dem.

Det var ett glatt gäng vi mötte, förväntansfulla och nyfikna på oss, som inte träffat dem, men Thyra berättade att Bengt och hon varit på resor med den klubben för över 20 år sedan och ett par, tre stycken kom ihåg.

Vinnarbilden var en fors med sädesärlor i roliga positioner och vi fick veta att fotografen tagit flera bilder i rad och att det var samma fågel som visade upp sin flygkonst.

Sedan visade Bengt och Björn ett antal egna bilder.

Bengt visade bl a. en rad bilder på smålommarna han besökt många tidiga morgnar och ludvikafotograferna var imponerade av hans idoga besök vid tjärnarna. En skatas öde, när sparvhöken tog den, berörde dem också starkt.

Björn visade några porträtt och bilder på gamla hus. Om den här bilden berättade han, att han suttit på en kinarestaurang och plötsligt sett källardörren. Mobilen kom fram och bilden kom till.

Efter så många bilder var det mycket gott, att få fika med minisemla. Det smakade härligt före hemresan. Tillsammans bestämde vi också, att några från Ludvika FK ska komma till oss i Ställdalen och visa fler bilder. Det är roligt med nya kontakter.

Inger

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.