Skuggrik Fotoklubb

DSCN2694

När vi hade vårt månadsmöte i tisdags, var det redovisning på KM etapp 2. Mottot i den tävlingen var ”skugga” och vi fick lämna en färgbild och en svartvit.

DSCN2695

När det gäller svartvitt, vann Annika Zetterlund med en vacker trädskugga. Bedömarna i Askersunds Fotoklubb hade varit helt eniga om att den bilden var en säker vinnarbild. Tvåa blev där Björn Öringbäck med ett brinnande ljus. ”Den tände vi på” var juryns omdöme. Tredje placering knep Thomas Johansson.

I färgklassen vann Bengt Lundell med en bild på en yxa i en huggkubbe. Tvåa blev hustrun Thyra Lundell med en skugga av hunden Jansson och trea blev Björn Öringbäck med skuggan av ett glas.

Därmed fick Björn en förstaplats totalt tätt följd av Bengt och Annika. Det skilde bara en poäng mellan var och en och ytterligare en poäng ner till Thomas, som därmed blev fyra totalt.

DSCN2693

På mötet bestämdes också, att ordna en Maratontävling 8 augusti och konstaterades att det nu är sommaruppehåll i klubben. En utflykt tillsammans med Ställdalens Naturstudieklubb står dock på programmet i juni.

Text och foto: Inger Aftonljus

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.